loading
  • InklappenMijn FNV

Metalektro

Binnenkort beginnen de onderhandelingen voor een nieuwe cao. De leden krijgen bericht als het caotraject wordt opgestart.

Heb jij de pensioenkrant van FNV Metaal ontvangen?
Kijk dan snel voor alle informatie op www.ijzersterkpensioen.nl >>


Ook in de toekomst zijn leden nodig
Om ook in de toekomst sterk voor de dag te komen, is ledengroei noodzakelijk. Dus, kom op! Vraag nog niet aangesloten collega’s vandaag nog om lid te worden via www.fnvbondgenoten.nl/lidmaatschap. Of ben je al lid en denk je er over om kaderlid te worden. Neem dan eens vrijblijvend contact op met fnvmetaal@bg.fnv.nl

Blijf aangesloten
Ook kun je ons volgen op twitter en facebook mocht je nog vragen hebben, bel gerust: 0900-9690. Wij zijn open op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Blijf aangehaakt en word lid als je dat al niet bent. Want jouw vak is een goede cao waard! 

Jos Brocken, eerste cao-onderhandelaar Metalektro Ga hier naar de enquete Cao Metalektro van FNV Metaal

FNV Metaal sluit cao's af voor ongeveer 500.000 werknemers in Nederland werkzaam in de metaalsector.
site: www.fnvmetaal.nl -  twitter #FNVMetaal  - facebook TechniekEnMetaal

De Metalektro

De Metalektro - ook wel grootmetaal genoemd - bestaat uit zo’n 1250 bedrijven in Nederland. Daaronder vallen onder andere de rijwielindustrie, scheepsbouw, stalen meubelindustrie en railinfrabedrijven.

In deze sector werken bijna 140.000 medewerkers. FNV Bondgenoten is met veertigduizend leden de grootste vakbond in de Metalektro.  

Jos Brocken

Jos Brocken

Bestuurder Jos Brocken is de eerste onderhandelaar in het caotraject van de Metalektro.

Heeft u algemene vragen over de cao Metalektro? Bel ons contact center: 0900-9690. Open op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur (lokaal tarief). Voor perszaken kunt u contact opnemen met onze persvoorlichting.

Vragen over uw pensioen grootmetaal

Bij het PME kunt u uw vragen stellen over uw pensioen. Onze leden worden straks geraadpleegd.

Vijftig euro in de hand

Tot 70 euro belastingvoordeel voor leden

Als lid kun je een deel van je contributie terugkrijgen via je werkgever. Hoe werkt het? Check je cao, print je jaaropgave en lever ‘m in op je werk. Het bedrag ontvang je via je loon.

FNV Metaal in actie - fotgraaf Rob Nelissen

Werknemers Metalektro: groot vertrouwen in vakbonden

Ruim 5000 werknemers in de Metalektro (grootmetaal) vulden de enquête in: 'Cao-onderhandelingen kunnen het beste gevoerd worden door onafhankelijke vakbonden.'

FNV Metaal in actie - trekken

Nieuwe Cao Metalektro biedt ruimte voor 4-daagse werkweek

Met de nieuwe Cao Metalektro is er ruimte voor een 4-daagse werkweek. Met behoud van voltijds dienstverband. Lees er alles over.